SELAMAT DATANG KAWAN :-)

Salam mesra.

Selamat Datang ke laman web ini ! :-)

Dalam laman ini, saya akan berkongsi kisah2 saya dalam menjalani bisnes internet/trading, jadi sila rajin-rajin datang kembali untuk melihat kisah terkini :-) Komen-komen anda juga sangat dialu-alukan.

Post ini adalah post yang teratas jadi untuk melihat entri terkini, sila skrol ke bawah. :-)

Kita jumpa lagi !

Untuk benda2 trading saya, TAYOR ye (Trade At Your Own Risk). Apa yang saya tulis dalam trading hanya untuk saya dan tujuan pendidikan saya.Saturday, July 17, 2010

Ulasan Seminar Mawardee

Setelah menghadiri seminar Ammar Zahar, saya juga menghadiri seminar Mawardee yang diadakan pada 25 Oktober 2009 di UIA. Seperti Ammar, Mawardee juga seorang pelajar yang berjaya di dunia affiliate marketing Malaysia, esp PPL ( pay per lead ). 

  Apa Yang Best

1. Jumpa rakan seminar Ammar Zahar di seminar Mawardee ;-) 
 2. Ilmu Affiliate Marketing yang disampaikan oleh Mawardee. Ada yang sama dan ada yang berbeza dengan ilmu Ammar Zahar. 3. Dapat mencedok pengalaman Mawardee sendiri tentang perniagaan beliau.

  Apa Yang Tidak Best

1. Seperti workshop Ammar, seminar ini tidak sesuai untuk IT newbie / lemah IT knowledge. Ada peserta yang saya lihat ( terutama yang berumur sedikit .. senior citizen ) yang terang2 nampak blur / lost, di pertengahan workshop. Yang ini, saya harap Mawardee dapat maklumkan pada bakal2 peserta apabila workshop ini akan diadakan lagi. 

 Keseluruhannya, workshop ini berbaloi dan wajib dihadiri. PS / Lama saya peram ilmu saya belajar daripada beliau .. sekarang baru nak praktik. Salah saya, sekian terima kasih :-) Di bawah adalah gambar kami post seminar.

 

No comments:

Post a Comment