SELAMAT DATANG KAWAN :-)

Salam mesra.

Selamat Datang ke laman web ini ! :-)

Dalam laman ini, saya akan berkongsi kisah2 saya dalam menjalani bisnes internet/trading, jadi sila rajin-rajin datang kembali untuk melihat kisah terkini :-) Komen-komen anda juga sangat dialu-alukan.

Post ini adalah post yang teratas jadi untuk melihat entri terkini, sila skrol ke bawah. :-)

Kita jumpa lagi !

Untuk benda2 trading saya, TAYOR ye (Trade At Your Own Risk). Apa yang saya tulis dalam trading hanya untuk saya dan tujuan pendidikan saya.Wednesday, December 24, 2008

Penantian Satu Tahun Untuk Bergerak

Seperti yang dijanjikan, sambungan kisah semalam .... :-)

Setelah mendapat email - email awal daripada Mohd Nizam memang teruja juga Ome dengan program FLB Pro ini, tetapi hati kecil mula berkata, " Ini program tipu la, sebab apa kosnya RM 295 ? ". Dan pelbagai lagi pertanyaa lagi mula timbul. Terus terang Ome katakan, kos program ini iaitu RM 295, yang menghalang Ome menyertai program ini.

Jadi hidup pun berterusan, FLB Pro hanya menjadi igauan Ome. Kadangkala, apabila melihat iklan-iklannya di internet, tergerak juga untuk mengikut kembali perkembangan FLB Pro ini. 

Apa yang menggerakkan Ome iaitu satu kesedaran bahawa selagi Ome tidak berani menanggung risiko dan mengambil tindakan ( ACTION ), selagi itulah impian Ome untuk berjaya dalam perniagaan Internet tidak akan tercapai. There always risk in starting a genuine business and a price to pay. Ome kuatkan hati dan anggap RM 295 ini adalah pelaburan Ome terhadap diri Ome sendiri. Cuma kalian fikirkan, apakah pelaburan yang paling bagus ? Ia adalah pelaburan atas diri sendiri.  Jutawan internet tersohor Irfan Khairi sendiri mengesyor anda melabor pada diri anda, mendapatkan ilmu, untuk berjaya dalam perniagaan internet. Kalau tidak percaya lihat pada screen shot bawah ....Link ke artikel ini adalah di sini.

Jadi, Ome berniat bahawa pelaburan Ome untuk program FLB Pro ini adalah untuk mendalamkan ilmu Ome dalam perniagaan Internet.

Apa yang berlaku selepas mengeluarkan modal RM 295 ? Tunggu pada post seterusnya ... :-)

-------

" Bergerak ke hadapan, bukan ke belakang. " Laburkan sedikit RM untuk kejayaan anda masa hadapan.  Untuk bergerak ke hadapan, klik di SINI  sekarang !

No comments:

Post a Comment