SELAMAT DATANG KAWAN :-)

Salam mesra.

Selamat Datang ke laman web ini ! :-)

Dalam laman ini, saya akan berkongsi kisah2 saya dalam menjalani bisnes internet/trading, jadi sila rajin-rajin datang kembali untuk melihat kisah terkini :-) Komen-komen anda juga sangat dialu-alukan.

Post ini adalah post yang teratas jadi untuk melihat entri terkini, sila skrol ke bawah. :-)

Kita jumpa lagi !

Untuk benda2 trading saya, TAYOR ye (Trade At Your Own Risk). Apa yang saya tulis dalam trading hanya untuk saya dan tujuan pendidikan saya.Friday, January 23, 2015

Review Pakej Rahsia Pemasaran Video Azian Usman - Masa Terhad!

Saya merupakan salah seorang pembeli pakej Rahsia Pemasaran Video Azian Usman oleh bro Zyan pada tahun 2013. Apa bila membaca di FB beliau baru-baru ini yang beliau akan membuka kembali jualan pakej ini untuk masa terhad, saya bercadang untuk terus membuat review tentang pakej ini untuk manfaat rakan-rakan yang minat IM. Kalau sudah tidak sabar, klik sini untuk ke laman jualan pakej ini.

Secara ringkas, pakej ini cover cara pemasaran video (fokus pada Youtube) untuk produk2 affiliate. Kiranya, affiliate marketing guna videos la ni ...


Ada 6 langkah dalam pakej ini, di mana setiap langkah diringkaskan penerangannya dalam ebook dan dihuraikan panjang lebar dalam video oleh bro Zyan.

Langkah 1 - Cara Pilih Produk
Langkah 2 - Memilih Kata Kunci
Langkah 3 - Cara Nak Hasilkan Video
Langkah 4 - Upload Dan Optimasi
Langkah 5 - Promosi
Langkah 6 - MonitorDan Periksa Video di Google

Secara purata, setiap video berjalan selama 20 minit ... paling pendek 17 minit dan paling panjang 27 minit ..

Untuk siapa pakej ini?
- dapatkan ia di laman ini
  • orang yang mahu buat pemasaran affiliate menggunakan video
  • orang yang mahu menambah ilmu IM
  • orang yang akan mengambil tindakan selepas mendapat ilmu ini ( kalau tak praktik, bagaimana nak dapat hasilnya, kan? )

Saya nasihat JANGAN BELI kalau anda sekadar membaca pakej dan simpan sahaja ( tidak berbuat apa-apa).. menghabihkan bogheh yo, bak kata orang NS :)

Saya syorkan anda beli pakej ini kerana it works, melihat testimoni di laman jualan. Cepat dapatkan sebab bro Zyan cuma buka untuk empat hari sahaja dengan harga XXX, pada pukul 8.00 pm, 24 Januari 2015.

Selamat Berniaga :)

No comments:

Post a Comment